Mooi Schoon doet mee aan Nieuwjaarsvegen

Doe je mee met Nieuwjaarsvegen? Woon je in Oost- of Midden Nederland én wil je stevige vuurwerkafvalzakken of vuurwerkafval inleveren?  Mooi Schoon helpt je op weg.

Gratis vuurwerkafval inleveren

Op vuurwerkverkooppunten in Oost- en Midden Nederland kun je speciale vuurwerkafvalzakken krijgen en je vuurwerkafval gratis inleveren. Kijk op de site van Mooi Schoon voor een overzicht van deelnemende gemeenten. 

Actie van de maand

Organiseer je een leuke actie en wil je graag 'actie van de maand' worden bij Mooi Schoon? Post dan een leuke foto van jouw Nieuwjaarsveegactie met een kort berichtje op de Facebookpagina van Mooi Schoon of tag @MooiSchoonNL in je Facebookbericht. 

Meld je actie aan

Organiseer je een Nieuwjaarsveegactie? Meld je actie dan aan op deze website, dan ontvang je van ons een gratis Nieuwjaarsveegpakket. 

Woon je in een ROVA gemeente en organiseer je een grote opschoonactie? Meld je actie ook aan bij Mooi Schoon.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233600 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Beloond met complimenten"

"Ik doe het in mijn eentje. Tot nu toe heeft het schoonmaken al 3 volle afvalzakken opgeleverd. Ik vond zelfs een barbecue! De beloning bestond uit veel complimentjes van passanten. Dat is hartstikke leuk natuurlijk. Deze actie krijgt zéker een vervolg."

Lees meer
Verhalen
....

Een bord met pasta en bestek in de bosjes

Het doel van de ochtend? Een schone buurt. En dat lukte. Er werd ontzetten veel zwerfafval gevonden en opgeruimd. In de bosjes werd zelfs een bord met pasta en bestek gevonden! War…

Lees meer
Verhalen
....