Schone grachten met Plastic Visschen

Plastic Whale zorgt voor maatschappelijk bewustzijn rondom plastic soep door met zoveel mogelijk mensen te gaan plastic vissen. Ze organiseren regelmatig Plastic Vissen evenementen die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Boot of geen boot, iedereen kan meedoen.

  • Dit is foto 1
  • En dit is foto 2
  • Nummer 3

Afvalvrij water
Plastic Whale is de eerste professionele plastic fishing company ter wereld. Hun missie: ‘s werelds wateren plasticvrij maken door waarde te creëren met plastic afval. Zo hebben hebben ze designsloepen gebouwd van meer dan 10.000 gerecyclede plastic flessen uit de Amsterdamse grachten. Samen met hun partners en sponsors zijn ze bezig hun plastic vloot uit te breiden. 

Evenementen
Tijdens evenementen op de Amsterdamse grachten zoals Plastic Visschen of Koningsvissen gaat een grote groep mensen de grachten op om plastic uit het water te vissen. Een nuttige, maar ook erg gezellige bezigheid waar veel Supporters van Schoon aan meedoen!

Wil jij ook meehelpen en meedoen met een particulier evenement of bedrijfsvissen? Meld je dan nu aan.

Doe mee met PLASTIC Visschen

Meer weten?
Meer informatie vind je op de website en Facebook pagina van Plastic Whale. Inmiddels kun je ook in Rotterdam naar plastic vissen. Lees de folder voor meer informatie.

 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233619 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Beloond met complimenten"

"Ik doe het in mijn eentje. Tot nu toe heeft het schoonmaken al 3 volle afvalzakken opgeleverd. Ik vond zelfs een barbecue! De beloning bestond uit veel complimentjes van passanten. Dat is hartstikke leuk natuurlijk. Deze actie krijgt zéker een vervolg."

Lees meer
Verhalen
....

Een bord met pasta en bestek in de bosjes

Het doel van de ochtend? Een schone buurt. En dat lukte. Er werd ontzetten veel zwerfafval gevonden en opgeruimd. In de bosjes werd zelfs een bord met pasta en bestek gevonden! War…

Lees meer
Verhalen
....