Opruimactie Waterplas De Meeris in Waalre

In Waalre sloegen buurtbewoners, vier duikverenigingen, de hengelsportvereniging, het IVN, politie en het college van Burgemeester en Wethouders de handen ineen voor een geslaagde opruimactie.

Zaterdag 13 juni hebben zo'n 60 personen meegeholpen bij het schoonmaken in en rondom de Waterplas De Meeris in Waalre. Buurtbewoners, vier duikverenigingen, de hengelsportvereniging, het IVN, politie en het college van Burgemeester en Wethouders sloegen de handen ineen voor een geslaagde opruimactie. Ondanks het slechte weer aan het begin van de dag, was er toch vol op enthousiasme en werd een wagen vol afvalmateriaal opgehaald. "Voor herhaling vatbaar!", aldus de heer Van de Kerkhof, namens de gemeente Waalre. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Kinderen bedenken duurzame oplossingen tijdens KCCC

Aan de KCC deden ruim 175 kinderen tussen de 8 en 14 jaar mee. Samen dachten ze na over duurzaamheidsvraagstukken rondom het thema energie. Daarnaast konden ze meedoen aan diverse workshops van onder meer Staatsbosbeheer, Klimaatverbond en Supporter van Schoon…

Lees meer
Verhalen
....

Solar spik en span

Meer weten? Lees alles over Solar's zwerfafvalaanpak op NederlandSchoon.nl.

Lees meer
Verhalen
....