Iedere maandag ...

"Iedere maandag ontdoe ik Landgoed Bredius in Woerden van zwerfvuil met hulp van Eliah en Joyce. Twee jonge mensen met een begeleidingsbeperking die via Abrona enthousiast meewerken."

"Mijn boodschap over de Nederland schoondag is klein maar groots. Ik heb op de betreffende dag niet meegedaan om de doodeenvoudige reden dat ik  iedere maandag als vrijwilliger het Landgoed Bredius hier in Woerden ontdoe van zwerfvuil. En iedere maandag heb ik assistentie van Eliah en om de week loopt Joyce mee. Eliah en Joyce zijn twee jonge mensen met een begeleidingsbeperking die via Abrona enthousiast meewerken. Zelfs filters van sigarettenpeukjes gaan in de afvalzak, niets ontgaat ze en iedere maandag scharrelen we 6 a 7 kg troep bij elkaar," aldus een enthousiaste Supporter van Schoon.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234132 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Grenzeloos zwerfafval rapen

True De mensen van RWS Zuid-Nederland hebben samen met collega's van NV De Scheepvaart (Vlaanderen) en medewerkers van Gemeente Eijsden-Margraten de Maasoever in Eijsden, de plaats waar de Maas Nederland binnenkomt, opgeruimd. 50 man, 5 kuub vuilDe actie was 'inter…

Lees meer
Verhalen
....

"We moeten het mooi houden"

True “Soms lig ik ’s avonds te piekeren over natuurproblemen en vluchtelingen. Dan wil ik een oplossing bedenken. Mijn moeder zit in de gemeenteraad en ik hoop dat ze mijn oplossingen k…

Lees meer
Verhalen
....