SAS pakt door...

We ontvangen met regelmaat leuke verhalen van vrijwilligers. Dit keer van Boudewijn de Kroon van Someren Asten Schoon.

"Jaren geleden, toen ik startte met zwerfafval oprapen ging ik op zoek naar informatie op internet. Daar kwam ik jullie organisatie tegen. Al bij het het eerste telefonisch contact hadden we een soort van klik."

Doorpakken

"Door de jaren heen heb ik zo een club met, op dit moment, 34 vrijwilligers opgericht. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid naar een stichting (Someren Asten Schoon). Gelukkig krijgen we goede medewerking van de gemeente Asten. Dat is wel een must, dan kan je tenminste doorpakken."

Hetzelfde streven

"Al die tijd heb ik met Nederland Schoon fijn contact onderhouden voor allerlei vragen, adviezen en hulpmiddelen. Nu deel ik met jullie onze vooruitgang en acties. Ik vind het prettig om contact te houden. En ook dat het niet alleen van één kant komt. We hebben elkaar nodig. Wij ervaren zoveel steun van jullie organisatie. En onze samenwerking vind ik fijn. Tenslotte streven we hetzelfde doel na. Toch?"

Boudewijn de Kroon

Deel jouw verhaal

Heb jij ook een leuk verhaal over jouw opschoonactie(s) voor Supporter van Schoon? Mail ons je verhaal, filmpje of foto's. Of deel het met ons via Facebook.

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233619 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Beloond met complimenten"

"Ik doe het in mijn eentje. Tot nu toe heeft het schoonmaken al 3 volle afvalzakken opgeleverd. Ik vond zelfs een barbecue! De beloning bestond uit veel complimentjes van passanten. Dat is hartstikke leuk natuurlijk. Deze actie krijgt zéker een vervolg."

Lees meer
Verhalen
....

Een bord met pasta en bestek in de bosjes

Het doel van de ochtend? Een schone buurt. En dat lukte. Er werd ontzetten veel zwerfafval gevonden en opgeruimd. In de bosjes werd zelfs een bord met pasta en bestek gevonden! War…

Lees meer
Verhalen
....