Schoon op vakantie

Veel Supporters van Schoon vinden het belangrijk om op vakantie hun omgeving schoon te maken én houden. Zo ook Annelies Vos. 

"Op vakantie in Portugal heb ik de hele dag zwerfafval geraapt op het eiland bij Fusèta. Thuis spoor ik iedereen aan om dagelijks twee stuks zwerfafval te rapen. Zo wordt het weer prachtig in Holland." 

En op school...

"Mijn zwager leert dit ook aan de kinderen op de Daaf Geluk school in Haarlem. Ik doe er graag aan mee," aldus Annelies.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233605 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Dit is het schoonste strand van Nederland

Goeree Overflakkee heeft daar goed haar best voor gedaan. Op allerlei manieren zorgt deze gemeente ervoor dat strandgasten in samenwerking met de paviljoens schoon gedrag vertonen. Bij de strandopgangen spelen de borden met afvalvoorzieningen in op het ‘schoon…

Lees meer
Verhalen
....

Een schoon strand: zo doe je dat

Op Aan de slag met afval vind je een werkblad voor primair onderwijs en een doeblad voor de bso. En je kunt de afbraaktijdenposter of -kaarten bestellen, want weet jij hoe lang het…

Lees meer
Verhalen
....