Verhaal van de maand - Rian Musters

Iedere maand belonen we een mooi Supporters-verhaal met een gratis grijper. Ben jij ook onderdeel geweest van een schoon initiatief waarmee je andere Supporters kunt inspireren? Laat je verhaal dan achter in je persoonlijke account of deel het met ons via info@supportervanschoon.nl. Deze maand vertelt Rian Musters over haar opruimactie met de buren.

"Samen met een aantal buren hebben we de handen weer uit de mouwen gestoken in onze buurt. Eerst dronken we lekker koffie en moesten we natuurlijk even bijpraten. Omdat we op een ochtend niet de hele wijk kunnen doen, had een aantal buren al een gedeelte van het park opgeschoond. We kregen hulp van 3 kinderen, Jasmijn, Carmen en Joep, die hun best deden om het afval van het talud te ruimen. Zij werden na afloop beloond met een diploma."

Niemandsland

"De meeste buren ruimen het zwerfvuil voor hun huis op, maar het zijn de stukjes “niemands land” waar altijd wat te ruimen is. Deze totale opruimactie leverde ook weer vele volle vuilniszakken en een hoop illegaal gestorte huisraad op."

En de volgende actie?

"Die staat gepland op 24 maart 2018, tijdens de Landelijke Opschoondag!"

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 232812 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Houd de Campus schoon en leefbaar

Met deze ongeveer 25 mensen hebben we de opkomst waarop we rekenden en nadat we geëindigd waren kwam er nog een enkeling die nog zelfstandig wat wou gaan prikken en heeft de dag erna de spullen ingeleverd. Ook was er een mevrouw die steevast elke dag ingangen …

Lees meer
Verhalen
....

"Wij organiseren één grote stadsschoonmaak op 23 maart"

“Er worden door het jaar heen veel verschillende schoonmaakacties georganiseerd in Alkmaar. Om ervoor te zorgen dat we elkaar kunnen versterken, heb ik ervoor gekozen om alle actie…

Lees meer
Verhalen
....