Vele BUITENgewone handen maken licht werk!

Vele handen maken licht werk! Deelnemers van het bewonersforum BUITENgewoon de Greiden gingen samen met andere bekende en onbekende Heerenveners een schoonmaakronde doen rondom #wijkcentrumDeAs, #deLegeKnip en het #winkelcentrumdeGreiden. Toch nog versteld wat we zo al even bijeen wisten te verzamelen aan afval!

Dank aan allen die meehielpen: #heerenveen, wethouder #JaapvanVeen, #PeterdeVries, Vloeddefensie NL, Frits Schuchard, #DaandeHeij, #TinekeLootsma, Omrin, vlogger #DarshanBoerema, #PoeiszHeerenveen, #JumboKooistraJisterHeerenveen, #supportervanschoon e.v.a.

Anton Melein

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233634 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Kijken: dit was de Landelijke Opschoondag 2019!

Van Heerenveen tot Veghel en van Zaandam tot Rotterdam: #iedereendeedmee. En dat zag er zo uit: Vanuit het hele land werden er inspirerende supporters-verhalen en foto's ingezonden. Lees en bekijk alle ingezonden verhalen hier. Zet 'm alvast in je agenda!De d…

Lees meer
Verhalen
....

Strijd tegen zwerfafval

Op zaterdag 23 maart stroopten in heel Nederland vrijwilligers de mouwen op voor de Landelijke Opschoondag. Vanuit Vinkeveen Haven werd speciale aandacht aan het opschonen van de V…

Lees meer
Verhalen
....