Van Overtoom naar Vierkantje (en weer terug)

Donderdagavond 8 februari heb ik de route opgeruimd die ik loop als ik op bezoek ga bij mijn moeder en zus. Via de Overtoom liep ik langs het Kerkplein, over de Ridderstraat, deTurfhoek en het Keern. Langs het kerkhof lagen pakken kranten in de sloot. 

Dit heb ik doorgegeven aan de gemeente: ze waren te zwaar voor mij om uit het water te vissen. Bij moeders en zusje heb ik even pauze gehouden. Ik had er inmiddels 1,4 km opzitten en had 1 volle zak vuilnis gescoord. Zondagavond 11 februari ben ik na het eten opnieuw begonnen met opruimen. Gewapend met grijper en zak liep ik terug naar huis. Dat was wéér een wandeling van 1,4 km, met nóg 1 zak vuilnis.

Tina Beishuizen

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229316 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

"Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."

“Hier begon het allemaal, tien jaar geleden in de Wageningse uiterwaarden van de Rijn. Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."Van lunchwandelingen tot stadsgrachten …

Lees meer
Verhalen
....