Toe/afrit A27 leek wel een stortplaats

Iedere dag als ik, komende vanaf de richting Hilversum, de A27 afdraai, erger ik mij enorm aan de grote hoeveelheid vuilnis welke daar achteloos uit de auto's wordt gegooid. Blijkbaar vindt men het nodig om alle papiertjes, flesjes etc. van voedingsmiddelen welke tijdens het autorijden zijn genuttigd (dat is tenslotte een energieverslindende bezigheid), maar uit het raam te gooien zodat men thuis de spullen niet in de kliko hoeft te gooien en wellicht geen verklaring hoeft te geven voor het begaan van de snoepzonden. Daarom hebben we met Huizen Schoon op de laatste dag van 2017 de handen weer uit de mouwen gestoken en zijn we met 9 mensen en 2 verkeersregelaars weer aan de slag gegaan. Het resultaat na een goed uur troep ruimen waren ca. 15 zakken gevuld met troep. Een mooie actie om het jaar mee af te sluiten.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233584 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Een opruimapp in de wijk Angelso

Ate de Jong heeft met nog een paar wijkbewoners een opruim-app in Angelslo. “Ik ergerde me altijd wel al aan blikjes en rommel op straat. In 2018 deed ik mee met de landelijke Opschoondag hier in de wijk. Dan kom je erachter hoe weinig moeite het eigenlijk…

Lees meer
Verhalen, Emmen