Terugkijken: zo was de Landelijke Opschoondag

Er waren zoveel mooie initiatieven tijdens deze laatste Landelijke Opschoondag, dat het ons niet gelukt is om die allemaal vast te leggen. Maar de geweldige acties waar we wél bij waren, delen we graag met je in onze compilatievideo. 

 

 

Was jouw Landelijke Opschoondag ook het delen waard?Dat horen we graag! Mail je verhaal plus een foto naar info@supportervanschoon.nl. Of voeg het verhaal toe aan je persoonlijke account. Wij geven je verhaal dan een plekje op onze website.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233912 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ha school of bso! Promoot nu je actie

Gebruik het informatiedocument en het promotiemateriaal om te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen. NB: Als je ingelogd bent, kun je onder de knop 'MIJN ACCOUNT' ook een gepersonalise…

Lees meer
Verhalen
....

Pssst, bedrijf! promoot nu je actie

Gebruik de afbeeldingen, poster en het informatiedocument om online en in de (lokale) media te laten zien en horen dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én …

Lees meer
Verhalen
....