Terugkijken: zo was de Landelijke Opschoondag

Er waren zoveel mooie initiatieven tijdens deze laatste Landelijke Opschoondag, dat het ons niet gelukt is om die allemaal vast te leggen. Maar de geweldige acties waar we wél bij waren, delen we graag met je in onze compilatievideo. 

 

 

Was jouw Landelijke Opschoondag ook het delen waard?Dat horen we graag! Mail je verhaal plus een foto naar info@supportervanschoon.nl. Of voeg het verhaal toe aan je persoonlijke account. Wij geven je verhaal dan een plekje op onze website.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 228085 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Een opschoonactie voor je verjaardag

Joris doet vaker mee aan opschoonacties, bijvoorbeeld de Boskalis Beach Clean-up of acties georganiseerd door natuur – en milieueducatiecentrum Papaver Delft. “Ik vind het belangrijk om te doen, maar het is ook een heerlijke manier om buiten te zijn in combina…

Lees meer
Verhalen
....

Muzikanten gaan voor schone oevers

“Muziek maken met zwerfafval, het kan! Met een aantal leden van onze muziekvereniging hebben we de oevers van de rivier schoongemaakt. In ruil voor onze inzet hebben we van de geme…

Lees meer
Verhalen
....