Terugkijken: zo was de Landelijke Opschoondag

Er waren zoveel mooie initiatieven tijdens deze laatste Landelijke Opschoondag, dat het ons niet gelukt is om die allemaal vast te leggen. Maar de geweldige acties waar we wél bij waren, delen we graag met je in onze compilatievideo. 

 

 

Was jouw Landelijke Opschoondag ook het delen waard?Dat horen we graag! Mail je verhaal plus een foto naar info@supportervanschoon.nl. Of voeg het verhaal toe aan je persoonlijke account. Wij geven je verhaal dan een plekje op onze website.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229316 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Súver Skjin houdt wateren van Sneek schoon

Na een gezellige kop koffie samen, gingen 20 deelnemers op 4 bootjes zo'n 2,5 uur aan de slag op het water. Er werd ontzettend fanatiek schoongemaakt, en dat was te zien: de wateren rondom Sneek waren na afloop van de actie een stuk schoner. De Landelijke Ops…

Lees meer
Verhalen
....

Kijken: zo maakt Bedum schoon

Zaterdag 24 maart kwam de grote groep mensen samen op het Versplein van de Vlijt. Ook wethouders Johannes de Vries en Jan Willem van de Kolk waren aanwezig om mee te helpen. In tot…

Lees meer
Verhalen
....