Terugkijken: scholenactie Utrecht groot succes

In aanloop naar de Landelijke Opschoondag 2018, organiseerde Partou kinderopvang een feestelijke opschoonactie op Daltonschool Rijnsweerd in Utrecht.

De burgemeester was ook van de partij en samen met de Party Prikkers werden er in de toch al behoorlijk schone buurt 30 zakken zwerfafval opgehaald. Daarna gingen alle kinderen op muzikale én creatieve wijze aan de slag met afval.

Een record! 

Voor de Landelijke Opschoondag 2018 werden er meer dan 1300 opschoonacties aangemeld door scholen en bso’s. Een recordaantal!

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234377 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ha school of bso! Promoot nu je actie

True Gebruik het informatiedocument en het promotiemateriaal om te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen. NB: Als je ingelogd bent, kun je onder de knop 'MIJN ACCOUNT' ook een gepersonalise…

Lees meer
Verhalen
....

Pssst, bedrijf! promoot nu je actie

True Gebruik de afbeeldingen, poster en het informatiedocument om online en in de (lokale) media te laten zien en horen dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én …

Lees meer
Verhalen
....