Flipje is ambassadeur van Tiel Tip Top

Tiel zou Tiel niet zijn als ze fruitbaas Flipje niet van stal zouden halen om het goede voorbeeld te geven. 

Vanuit project Tiel Tip Top werkt de wijkorganisatie aan een plan om alle inwoners van Tiel te betrekken bij de aanpak van zwerfvuil in de Fruitstad aan de Waal.

Intensieve zwerfafvalaanpak

In de Tielse Bloemenbuurt zoekt de wijkorganisatie de samenwerking op met gemeente, scholen, bedrijven en inwoners om de buurt schoon te houden, want met 3500 leerlingen per dag vraagt het zwerfvuilprobleem om een intensieve aanpak. Door deze samenwerkingen werden er in korte tijd extra prullenbakken geregeld voor langs de de snoeproutes en #buurtbakken (inleverdepots) voor het opgehaalde zwerfvuil.

Meer weten over Tiel Tip Top?

Volg het project via Bloemenbuurttiel.nl of Twitter: @TielTipTop

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233593 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Beloond met complimenten"

"Ik doe het in mijn eentje. Tot nu toe heeft het schoonmaken al 3 volle afvalzakken opgeleverd. Ik vond zelfs een barbecue! De beloning bestond uit veel complimentjes van passanten. Dat is hartstikke leuk natuurlijk. Deze actie krijgt zéker een vervolg."

Lees meer
Verhalen
....

Een bord met pasta en bestek in de bosjes

Het doel van de ochtend? Een schone buurt. En dat lukte. Er werd ontzetten veel zwerfafval gevonden en opgeruimd. In de bosjes werd zelfs een bord met pasta en bestek gevonden! War…

Lees meer
Verhalen
....