Wil jij Nienke helpen?

Nienke Binnendijk helpt met andere vrijwilligers van Recycled Park de Rotterdamse haven schoon houden. Ze kunnen jullie hulp goed gebruiken! 

 

 

“Als vrijwilliger voor de stichting Recycled Island Foundation help ik mee de havens van Rotterdam schoon te maken. Iedere zaterdag zijn we met een groep vrijwilligers plastic en ander afval aan het vissen. Ik maak me zorgen als ik zie wat al het plastic met bijvoorbeeld schildpadden doet. Dat probleem is zo groot. Maar ik kan er wel iets aan doen. Het schoonmaken is ook een manier om te communiceren met omgevende partijen. Het maakt het probleem zichtbaar. Wil je ons komen helpen? Je bent van harte welkom!”

Meer weten?

Wil je meer weten over Nienke's project. Kijk dan op de website van Recycled Park

Nienke Binnendijk, Rotterdam

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235031 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Beloond met complimenten"

"Ik doe het in mijn eentje. Tot nu toe heeft het schoonmaken al 3 volle afvalzakken opgeleverd. Ik vond zelfs een barbecue! De beloning bestond uit veel complimentjes van passanten. Dat is hartstikke leuk natuurlijk. Deze actie krijgt zéker een vervolg."

Lees meer
Verhalen
....

Een bord met pasta en bestek in de bosjes

Het doel van de ochtend? Een schone buurt. En dat lukte. Er werd ontzetten veel zwerfafval gevonden en opgeruimd. In de bosjes werd zelfs een bord met pasta en bestek gevonden! War…

Lees meer
Verhalen
....