Hier worden potjes en flesjes nieuwe verpakkingen

Jolijn is erg begaan met het milieu. 

Ik heb biologie gestudeerd en na afloop wist ik niet goed welke kant ik op wilde. Ik ben heel erg begaan met het milieu en vrienden attendeerden mij op deze winkel. De meeste producten worden zonder verpakking verkocht en mocht een verpakking echt nodig zijn, dan worden de potjes en flesjes gerecycled tot nieuwe verpakkingen. Het concept sprak mij zo aan, dat ik de winkel binnen ben gelopen met de vraag of ik er kon werken. En nu zit ik hier met veel plezier al 6 jaar! 

Jolijn, Haarlem

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233605 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Beloond met complimenten"

"Ik doe het in mijn eentje. Tot nu toe heeft het schoonmaken al 3 volle afvalzakken opgeleverd. Ik vond zelfs een barbecue! De beloning bestond uit veel complimentjes van passanten. Dat is hartstikke leuk natuurlijk. Deze actie krijgt zéker een vervolg."

Lees meer
Verhalen
....

Een bord met pasta en bestek in de bosjes

Het doel van de ochtend? Een schone buurt. En dat lukte. Er werd ontzetten veel zwerfafval gevonden en opgeruimd. In de bosjes werd zelfs een bord met pasta en bestek gevonden! War…

Lees meer
Verhalen
....