"Tijdens en na een event is het belangrijk dat het schoon blijft"

“Wat is dit een spektakel. Drie dagen lang Dickens in de Liemers. Zoveel vrijwilligers en met in de hoofdrol de mensen met een verstandelijke beperking die normaal hier werken in het paviljoen. Zij hebben hier zo naartoe geleefd! Tijdens en na een event is het belangrijk dat het schoon blijft. We spreken mensen aan wanneer iets op de grond wordt gegooid en overvolle prullenbakken worden voorkomen. Als het schoon is, blijft het schoon. Zelfs na de storm van gisteravond. Morgen, wanneer het event voorbij is, lopen we alles nog eens langs. Het was geweldig om dit te mogen organiseren, en na morgen kunnen we even bijkomen. Want o, wat is hier veel tijd en energie in gaan zitten. Ik hoop voor alle betrokkenen dat we dit evenement volgend jaar weer zo mooi mogen beleven!”

André Oudendag, organisator Dickens in de Liemers, Duiven

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233605 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Kinderen bedenken duurzame oplossingen tijdens KCCC

Aan de KCC deden ruim 175 kinderen tussen de 8 en 14 jaar mee. Samen dachten ze na over duurzaamheidsvraagstukken rondom het thema energie. Daarnaast konden ze meedoen aan diverse workshops van onder meer Staatsbosbeheer, Klimaatverbond en Supporter van Schoon…

Lees meer
Verhalen
....

Solar spik en span

Meer weten? Lees alles over Solar's zwerfafvalaanpak op NederlandSchoon.nl.

Lees meer
Verhalen
....