"Schoon geeft mij een goed gevoel"

“Ik woonde en werkte in Turkije totdat ik tien jaar geleden verliefd werd op een Nederlands meisje. Ik verhuisde vanuit Alanya naar Nederland. Ik heb altijd in het toerisme gewerkt maar hier moest ik ander werk zoeken. Drie dagen in de week maak ik het station van Arnhem schoon. In het weekend doe je dat alleen en dat is een flinke klus. Maar als het weer schoon is geeft mij dat een goed gevoel. Ik vind het ook erg leuk wanneer ik van voorbijgangers complimenten krijg, of dat ze een praatje met mij gaan maken. Ik hoop dat ik dit werk volgend jaar met plezier mag blijven doen!”

Kenan Tanirli, station Arnhem

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Beloond met complimenten"

"Ik doe het in mijn eentje. Tot nu toe heeft het schoonmaken al 3 volle afvalzakken opgeleverd. Ik vond zelfs een barbecue! De beloning bestond uit veel complimentjes van passanten. Dat is hartstikke leuk natuurlijk. Deze actie krijgt zéker een vervolg."

Lees meer
Verhalen
....

Een bord met pasta en bestek in de bosjes

Het doel van de ochtend? Een schone buurt. En dat lukte. Er werd ontzetten veel zwerfafval gevonden en opgeruimd. In de bosjes werd zelfs een bord met pasta en bestek gevonden! War…

Lees meer
Verhalen
....