Suzanne Klaassen over juttersgeluk

Suzanne Klaassen is de oprichtster van Juttersgeluk. Want strandjutten draagt niet aleen bij aan duurzame toekomst, gelooft Suzanne. Het is ook heel heilzaam voor de jutter zelf. 

Werken aan een plastic vrij strand is niet alleen zinvol voor ons milieu, gelooft Suzanne. Strandjutten geeft mensen zelfvertrouwen en meer eigenwaarde. Daarom opende Suzanne vanuit Juttersgeluk een upcycle atelier: een plek waar mensen die minder goed meekomen in de maatschappij, werken aan een duurzame toekomst voor zichzelf en voor anderen. Het atelier bevindt zich op een schitterende plek aan het begin van de Zeeweg in Overveen.

 

Meer weten?

Ga naar de website van Juttersgeluk of bezoek hun atelier.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233642 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Terugkijken: de uitreiking van de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

Want, zo bleek die middag, het gaat hartstikke goed met het schoon op de Nederlandse stranden. Er wordt veel energie in schoon gestoken door gemeenten, paviljoenhouders en badgasten. En dat is te zien .  Was je er niet bij? Bekijk de video hieronder voor een i…

Lees meer
Verhalen
....

Desiree gaat naar zee

Inmiddels is de verkiezing afgelopen (Oostkapelle won de prijs voor het Schoonste Strand) en hebben we óók een gelukkige winnaar van het weekend weg getrokken. Desiree van den Aker…

Lees meer
Verhalen
....