Bart van den Berg krijgt Supporter van Schoon speldje

Tiel Tip Top is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet tegen zwerfafval. Vrijwilliger Bart van den Berg kreeg op Nationale Vrijwilligersdag een Supportersspeldje uit handen van wethouder Marcel Melissen. 

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Reden genoeg om op zoek te gaan naar bijzondere vrijwilligers die Supporter van Schoon zijn. In Tiel is Bart van den Berg actief met vrijwilligersorganisatie Tiel Tip Top. Vol overgave zet hij zich in om samen met medebewoners van Tiel zwerfafval aan te pakken. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Deze 'Schoonste' vrijwilliger van Tiel is daarom beloond op Nationale Vrijwilligersdag met een speciaal Supporter van Schoon speldje. Deze werd uitgereikt door wethouder Marcel Melissen. 

De campagnes van Tiel Tip Top vallen op door de inzet van Flipje, mascotte van de stad Tiel. Het is daarom toepasselijk dat de uitreiking van het speldje plaatsvond naast het standbeeld van Flipje, in aanwezigheid van Flipje zelf. 

De Supporter van Schoon Speldjes worden dit jaar voor de eerste keer uitgereikt. De Speldjes worden onder andere door gemeentes (maar ook door scholen en sportclubs) opgespeld aan hun meest actieve Supporters van Schoon. Op deze manier wil de gemeente hen bedanken voor hun enthousiaste inzet. Ook in een aantal andere gemeentes werden Speldjes overhandigd. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Beloond met complimenten"

"Ik doe het in mijn eentje. Tot nu toe heeft het schoonmaken al 3 volle afvalzakken opgeleverd. Ik vond zelfs een barbecue! De beloning bestond uit veel complimentjes van passanten. Dat is hartstikke leuk natuurlijk. Deze actie krijgt zéker een vervolg."

Lees meer
Verhalen
....

Een bord met pasta en bestek in de bosjes

Het doel van de ochtend? Een schone buurt. En dat lukte. Er werd ontzetten veel zwerfafval gevonden en opgeruimd. In de bosjes werd zelfs een bord met pasta en bestek gevonden! War…

Lees meer
Verhalen
....