Supporters, dankjewel!

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Nationale Vrijwilligersdag biedt de kans om eens te zeggen: dankjewel! Wat is het goed wat je doet. 

Of je nu je eigen stoep schoonveegt of met de hele buurt een schoonmaakactie organiseert: iedereen die zich actief inzet voor een schonere omgeving is een Supporter van Schoon. En daar zijn er in Nederland echt ontzettend veel van. Daarom, speciaal op Nationale Vrijwilligersdag: bedankt Nederland! 

 Zet jij je ook vrijwillig in tegen zwerfafval? Laat je zien!

Zet jij je in voor een schone omgeving, maar heb je nog geen account als Supporter? Meld je dan nu aan als Supporter van Schoon. Je kunt dan eenvoudig opruimacties aanmelden, of meedoen aan een actie van iemand anders. Ook kun je materialen bestellen waarmee je je opruimacties leuker en gemakkelijker maakt. Bovendien laat je zien dat je je vrijwillig inzet voor iets goeds. En dat werkt vaak heel aanstekelijk!

Ja, ik laat me zien

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229316 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

"Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."

“Hier begon het allemaal, tien jaar geleden in de Wageningse uiterwaarden van de Rijn. Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."Van lunchwandelingen tot stadsgrachten …

Lees meer
Verhalen
....