Supporters, dankjewel!

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Nationale Vrijwilligersdag biedt de kans om eens te zeggen: dankjewel! Wat is het goed wat je doet. 

Of je nu je eigen stoep schoonveegt of met de hele buurt een schoonmaakactie organiseert: iedereen die zich actief inzet voor een schonere omgeving is een Supporter van Schoon. En daar zijn er in Nederland echt ontzettend veel van. Daarom, speciaal op Nationale Vrijwilligersdag: bedankt Nederland! 

 Zet jij je ook vrijwillig in tegen zwerfafval? Laat je zien!

Zet jij je in voor een schone omgeving, maar heb je nog geen account als Supporter? Meld je dan nu aan als Supporter van Schoon. Je kunt dan eenvoudig opruimacties aanmelden, of meedoen aan een actie van iemand anders. Ook kun je materialen bestellen waarmee je je opruimacties leuker en gemakkelijker maakt. Bovendien laat je zien dat je je vrijwillig inzet voor iets goeds. En dat werkt vaak heel aanstekelijk!

Ja, ik laat me zien

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Winnen! Suske en Wiske nummer 347: Lambik Plastiek

Het verhaalWanneer Suske en Wiske een aangespoelde walvis redden die na het eten van plastic zwerfafval doodziek is, besluiten Lambik en professor Barabas een oplossing te vinden voor de plasticsoep in onze oceanen. Polly Ettileen, een plasticfabrikante met ee…

Lees meer
Verhalen
....

"Je kan het zo gek niet bedenken, of het ligt in de gracht"

“Ik woon op een woonboot aan de gracht, op het randje van de binnenstad. Vroeger kwam de gemeente met een schuit de gracht schoonmaken. Want al het zwerfafval komt hierheen drijven…

Lees meer
Verhalen
....