Superkoffie in Steenwijkerland (en meer Landelijke Opschoondag-prijzen)

De ware hoofdprijs voor alle deelnemers aan de Landelijke Opschoondag bestond natuurlijk uit een schonere buurt en een gezellige dag. Maar voor een aantal deelnemers was er tijdens de Landelijke Opschoondag een extra prijsje.

In Steenwijkerland bijvoorbeeld. Daar werd door de gemeente, ROVA en Natuurmonumenten het natuurgebied De Wieden opgeschoond. Voor materiaal, zwemvesten en lunch was al gezorgd. Maar omdat ze met hun aanmelding een heuse mobiele barista hadden gewonnen, was er tijdens het opruimen óók voor iedereen een bakje smakelijke superkoffie. 

Ook gefeliciteerd!

Zij wonnen de ballonvaart

Vrije school De Es in Assen en Kanovereniging Uitgeest

Zij wonnen feestelijke taart

Center Parcs de Huttenheugte in Assen, Duikvereniging Owsvd in Emmeloord, Fonteinkerk in Buitenpost, Leo Mulder uit Nijkerk, Dorpsvereniging APB Bedum, Groen Hart Leudal in Haelen, Thomas Sandkuijl uit Veldhoven, Stadsdorp OvertoomseSluis in Amsterdam, HSV Ons Genoegen uit Hengelo, Bertjan Sneller uit Maarsbergen, Dorpsgemeenschap Kats en de Mobarak Moskee in Den Haag.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234132 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ga op zwerfafvaljacht met Trashure Hunt deze zomer

True TrashUre Hunt gaat tijdens de Scheveningen Beach Summer Challenge elke dag met zoveel mogelijk vrijwilligers het Scheveningse strand ontdoen van ‘zwerfafvalschatten’. Zo wordt er e…

Lees meer
Verhalen
....