Superkoffie in Steenwijkerland (en meer Landelijke Opschoondag-prijzen)

De ware hoofdprijs voor alle deelnemers aan de Landelijke Opschoondag bestond natuurlijk uit een schonere buurt en een gezellige dag. Maar voor een aantal deelnemers was er tijdens de Landelijke Opschoondag een extra prijsje.

In Steenwijkerland bijvoorbeeld. Daar werd door de gemeente, ROVA en Natuurmonumenten het natuurgebied De Wieden opgeschoond. Voor materiaal, zwemvesten en lunch was al gezorgd. Maar omdat ze met hun aanmelding een heuse mobiele barista hadden gewonnen, was er tijdens het opruimen óók voor iedereen een bakje smakelijke superkoffie. 

Ook gefeliciteerd!

Zij wonnen de ballonvaart

Vrije school De Es in Assen en Kanovereniging Uitgeest

Zij wonnen feestelijke taart

Center Parcs de Huttenheugte in Assen, Duikvereniging Owsvd in Emmeloord, Fonteinkerk in Buitenpost, Leo Mulder uit Nijkerk, Dorpsvereniging APB Bedum, Groen Hart Leudal in Haelen, Thomas Sandkuijl uit Veldhoven, Stadsdorp OvertoomseSluis in Amsterdam, HSV Ons Genoegen uit Hengelo, Bertjan Sneller uit Maarsbergen, Dorpsgemeenschap Kats en de Mobarak Moskee in Den Haag.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229302 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

Nieuwjaarsvegen op 1 januari 2019: zo doe je mee!

Daarom sporen veel gemeenten hun inwoners aan om mee te doen aan Nieuwjaarsvegen: een schoonmaakactie waarbij men op 1 januari samen straten vuurwerkafvalvrij maakt. Lees er hier a…

Lees meer
Verhalen
....