Strandpaviljoen Perry's is het schoonst

In Brouwersdam knallen vandaag de kurken. Strandpaviljoen Perry's is daar namelijk uitgeroepen tot schoonste strandpaviljoen van 2017. Door jullie, onder andere!

Het publiek had bij deze verkiezing namelijk een belangrijke stem. Via strandverkiezingen.nl konden strandliefhebbers hun stem in combinatie met een motivatie achterlaten. Dat deden maar liefst 18.500 stemmers! Deze stemmen werden gecombineerd met een professionele jury-oordeel van Strand Nederland. 

En hierom heeft Perry's gewonnen

"Perry’s is mooi, schoon en serveert goed eten," aldus de bezoekers. "De bediening is uitstekend. Het personeel is zeer attent. Je bent er echt te gast! De menukaart zit vol humor, zelfs een kaart voor de honden is aanwezig. Kwaliteit en gezelligheid is hier super en het serviceniveau is heel hoog. En met hun strandafvalzakjes stimuleren ze mij om het strand schoon te houden!"

Stem ook en win!

Deze zomer roepen we niet alleen het Schoonste Strandpaviljoen van Nederland uit. We zijn, in samenwerking met de ANWB, óók op zoek naar het Schoonste Strand van Nederland. Jouw stem telt, en je kunt hem nu uitbrengen. Je maakt dan bovendien kans op een heerlijk weekend aan zee voor 2!

Stem op jouw schoonste strand

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229316 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

Nieuwjaarsvegen op 1 januari 2019: zo doe je mee!

Daarom sporen veel gemeenten hun inwoners aan om mee te doen aan Nieuwjaarsvegen: een schoonmaakactie waarbij men op 1 januari samen straten vuurwerkafvalvrij maakt. Lees er hier a…

Lees meer
Verhalen
....