We gaan strandstemmen tellen!

Bedankt voor het stemmen op jullie favoriete schone strand. Nu de stemming gesloten is kunnen wij gaan tellen. Welk strand wordt het schoonste van 2017? Spannend! 

Wij bepalen niet alleen welk strand het schoonste is. De publieksstemmen, waaronder jouw stem, en de scores uit de ANWB strandinspecties bepalen samen welk strand dit jaar de Schoonste Stranden Verkiezing wint. Vanaf nu is het duimen geblazen.

Bekendmaking winnaarsOp 7 september maken we op onze website en via social media bekend welk strand gewonnen heeft én wie het weekend aan zee voor 2 personen heeft gewonnen. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233605 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Dit is het schoonste strand van Nederland

Goeree Overflakkee heeft daar goed haar best voor gedaan. Op allerlei manieren zorgt deze gemeente ervoor dat strandgasten in samenwerking met de paviljoens schoon gedrag vertonen. Bij de strandopgangen spelen de borden met afvalvoorzieningen in op het ‘schoon…

Lees meer
Verhalen
....

Een schoon strand: zo doe je dat

Op Aan de slag met afval vind je een werkblad voor primair onderwijs en een doeblad voor de bso. En je kunt de afbraaktijdenposter of -kaarten bestellen, want weet jij hoe lang het…

Lees meer
Verhalen
....