Schrijf je nu in voor de Kids Climate Conference 2017

Kinderen hebben vaak verfrissende antwoorden op volwassen vragen. Daarom organiseren het Wereld Natuur Fonds en Center Parcs jaarlijks de Kids Climate Conference: een 3-daagse klimaattop voor kinderen. Voor de vierde editie dit jaar kunnen kinderen zich nú inschrijven. 

Hoe geven we onze mooie aarde door aan volgende generaties? Dat is de vraag waar wij ons bij Supporter van Schoon dagelijks mee bezig houden. En het is ook de vraag die centraal staat tijdens de Kids Climate Conferende. Want met wie kun je nu beter over komende generaties filosoferen, dan met die generaties zelf?

Stof tot nadenken

Tijdens de Kids Climate Conference worden kinderen door middel van inspirerende workshops gestimuleerd om over duurzaamheidsonderwerpen na te denken, om erover te praten én om de onderwerpen door te geven aan anderen. Ook Supporter van Schoon biedt tijdens de KCC een aantal leuke en leerzame workshops aan. 

Schrijf je (kind) ook in!

De Kids Climate Conference is in 4 jaar uitgegroeid tot een event dat er toe doet. En voor de Kids Climate Conference van dit jaar kun je je nog inschrijven. Dit jaar gaat de Kids Climate Conference 2017 de grens weer over: van 6 tot 9 oktober vindt de KCC plaats in Center Parcs Erperheide in Peer, op slechts 40 minuten van Eindhoven. Het onderwerp dit jaar is: 'Je bent wat je eet!". Bij de aanmelding hoort ook een leuke opdracht.  

Aanmelden

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229316 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

Nieuwjaarsvegen op 1 januari 2019: zo doe je mee!

Daarom sporen veel gemeenten hun inwoners aan om mee te doen aan Nieuwjaarsvegen: een schoonmaakactie waarbij men op 1 januari samen straten vuurwerkafvalvrij maakt. Lees er hier a…

Lees meer
Verhalen
....