Vernieuwd: gemeentepagina's Schoon Belonen

We hebben de bezem door jouw Schoon Belonen gemeentepagina gehaald. Het resultaat? Een frisse en overzichtelijke website voor al jullie Schoon Belonen acties. Vanaf begin augustus staat je nieuwe pagina online. Bekijk hieronder wat er is gewijzigd.

Gemeentepagina 'oud'

Gemeentepagina 'nieuw'

- frisse uitstraling
- overzichtelijke indeling
- komt overeen met Supporter van Schoon

 Acties

 
Opschoonacties die in jouw gemeente plaatsvinden, staan nu overzichtelijk op datum onder elkaar. Wil je de acties niet weergeven? Dan kan je deze optie uitzetten in het dashboard.

 

Contactinfo 


De contactinformatie van de gemeente is verplaatst van links in het midden, naar de footer van de pagina. 

 Dashboard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder het tabje "gemeentepagina beheer" zijn nu álle extra opties zichtbaar. Deze opties vond je voorheen op verschillende plekken in het dashboard.

De opties die je hier aan- of uit kunt zetten, zijn:

- Toon contactinformatie

- Toon zakkenteller

- Toon opruimacties

 

Verder:

- Het tabje Instellingen wordt Contactgegevens. Hier vul je de contactgegevens van de gemeente in, die optioneel worden getoond op de website.

- Onder Verhalenbeheer staan ook verhalen die door NederlandSchoon worden geplaatst. Je kan ervoor kiezen deze verhalen niet te publiceren.

- Onder het tabje Organisatiebeheer komen vanwege de nieuwe AVG wet twee kolommen te vervallen. Dit zijn Contactpersoon en Telefoonnummer. NederlandSchoon heeft deze gegevens van de organisaties (tijdelijk) opgeslagen. De gemeenten kunnen de gegevens van de organisaties opvragen. Na twee maanden wordt dit bestand verwijderd.

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229316 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

Nieuwjaarsvegen op 1 januari 2019: zo doe je mee!

Daarom sporen veel gemeenten hun inwoners aan om mee te doen aan Nieuwjaarsvegen: een schoonmaakactie waarbij men op 1 januari samen straten vuurwerkafvalvrij maakt. Lees er hier a…

Lees meer
Verhalen
....