Samen voor een schoon Kudelstaart

Op zaterdag 23 maart zijn we om 10.00 uur verzameld bij Café Op de Hoek in Kudelstaart. Daar kregen we koffie en thee, gesponsord door het café. Nadat iedereen een naambadge heeft geschreven zodat we elkaar ook een beetje konden leren kennen, werden handschoenen, veiligheidshesjes, knijpers en zakken uitgedeeld en gingen we met circa 15 mensen op pad. We verdeelden ons over de wijk en spraken af rond 12.30 uur weer bij het café terug te zijn, waar we een heerlijke kom tomatensoep geserveerd kregen, gesponsord door het budget Buurtinitiatieven van de Gemeente Aalsmeer.

Garby Aalsmeer bedankte de deelnemers voor hun hulp en overhandigde een presentje in de vorm van een Bloemenzaadstrooibus, gesponsord door AalsMeerGroen. Vervolgens gaf zij het woord aan de Wethouder Wilma Alink-Scheltema, die ook de handen uit de mouwen had gestoken. Zij vond het inspirerend! De vrijwilligers mochten ook de knijper en handschoenen houden.

Yvette Koehler - Kudelstaart

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233628 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Kijken: dit was de Landelijke Opschoondag 2019!

Van Heerenveen tot Veghel en van Zaandam tot Rotterdam: #iedereendeedmee. En dat zag er zo uit: Vanuit het hele land werden er inspirerende supporters-verhalen en foto's ingezonden. Lees en bekijk alle ingezonden verhalen hier. Zet 'm alvast in je agenda!De d…

Lees meer
Verhalen
....

Strijd tegen zwerfafval

Op zaterdag 23 maart stroopten in heel Nederland vrijwilligers de mouwen op voor de Landelijke Opschoondag. Vanuit Vinkeveen Haven werd speciale aandacht aan het opschonen van de V…

Lees meer
Verhalen
....