Samen het plantsoen gedaan op 23 maart!

Samen het plantsoen doen: vertrouwde- en nieuwe gezichten, jonge- en oude gezichten, schoenen werden verruild door laarzen en een half uurtje werd gewoon enkele uren meewerken.

Samen hebben we het plantsoen gedaan, stront geruimd, parkeerplaatsen ontgroent en geveegd, net als de ventweg. Aandacht gegeven aan de diversiteit van de bomen, 12 verschillende soorten met ieder zijn eigen wetenswaardigheden. Helaas ook geconstateerd dat er nog veel kakjes blijven liggen, vandaar nieuwe "bordjes". De gemeente heeft enkele tegels en borden geplaatst. Honden horen niet in een speeltuin te vertoeven en poep, wel of niet in zakjes, hoort, enkel al vanuit hygiënisch oogpunt, niet in een prullenbak in de speeltuin gedeponeerd te worden. Hondenbaasjes, bij voorbaat dank. Zo hebben we samen aandachtspunten gezien en besproken, veel gelachen, koffie gedronken en in een broodje chips gehapt... en dat smaakt naar meer ;-)

Dank je wel iedereen! Met een tevreden gezicht kijken wij terug op deze dag. Wordt vervolgd door de aandachtspunten te overleggen met de gemeente Zundert en met elkaar. 

Bewoners Patrijsstraat Zundert 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233634 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Kijken: dit was de Landelijke Opschoondag 2019!

Van Heerenveen tot Veghel en van Zaandam tot Rotterdam: #iedereendeedmee. En dat zag er zo uit: Vanuit het hele land werden er inspirerende supporters-verhalen en foto's ingezonden. Lees en bekijk alle ingezonden verhalen hier. Zet 'm alvast in je agenda!De d…

Lees meer
Verhalen
....

Strijd tegen zwerfafval

Op zaterdag 23 maart stroopten in heel Nederland vrijwilligers de mouwen op voor de Landelijke Opschoondag. Vanuit Vinkeveen Haven werd speciale aandacht aan het opschonen van de V…

Lees meer
Verhalen
....