Súver Skjin houdt wateren van Sneek schoon

Vrijwilligersorganisatie Súver Skjin maakt regelmatig per boot de wateren in en rondom Sneek schoon. Tijdens de Landelijke Opschoondag bundelden de vrijwilligers van Súver Skjin de krachten met stichting Philadelphia Sneek, Wetterskip Fryslân en de gemeente Súdwest-Fryslân voor een extra schone opbrengst. 

Na een gezellige kop koffie samen, gingen 20 deelnemers op 4 bootjes zo'n 2,5 uur aan de slag op het water.

Er werd ontzettend fanatiek schoongemaakt, en dat was te zien: de wateren rondom Sneek waren na afloop van de actie een stuk schoner. De Landelijke Opschoondag was hiermee ten einde, maar de vrijwilligers van Súver Skjin gaan gewoon door met het opruimen van zwerfafval uit het water bij Sneek.

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233605 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Kijken: dit was de Landelijke Opschoondag 2019!

Van Heerenveen tot Veghel en van Zaandam tot Rotterdam: #iedereendeedmee. En dat zag er zo uit: Vanuit het hele land werden er inspirerende supporters-verhalen en foto's ingezonden. Lees en bekijk alle ingezonden verhalen hier. Zet 'm alvast in je agenda!De d…

Lees meer
Verhalen
....

Strijd tegen zwerfafval

Op zaterdag 23 maart stroopten in heel Nederland vrijwilligers de mouwen op voor de Landelijke Opschoondag. Vanuit Vinkeveen Haven werd speciale aandacht aan het opschonen van de V…

Lees meer
Verhalen
....