Jolanda Jochems: "Roosendaal klaar voor Keep it Clean Day!"

De gemeente Roosendaal staat in de startblokken: op 15 september 2017 is het Keep it Clean Day, en er zullen een heleboel scholen en verenigingen aan de slag gaan voor een schonere stad.

Jolanda Jochems is de drijvende kracht achter de enorme inzet van Roosendaal tijdens Keep it Clean Day. Met het huidige resultaat is ze al heel tevreden. "Op dit moment hebben zich al 1.230 deelnemers aangemeld die in en rond hun buurt een opruimactie houden. De gemeente vindt dit enthousiasme natuurlijk geweldig, dus die zorgt voor materialen en het ophalen van het afval. Bovendien onthult wethouder Saskia Schenk een aantal afvalcontainers op verschillende basisscholen, zodat de leerlingen flink aan de slag kunnen - niet alleen tijdens Keep it Clean Day, maar ook alle andere dagen van het jaar."

Wie volgt?

In eerdere jaren stak wethouder Schenk tijdens Keep it Clean Day zelf ook stevig de handen uit de mouwen tijdens een schoonmaakactie. Dat maakt dat de teller in Roosendaal nu eigenlijk al op 1.231 staat. Super! Enneh... Wie volgt?

Meld ook je actie aan!

Ook zin om aan de slag te gaan tijdens Keep it Clean Day? In Roosendaal, of gewoon bij jou in de buurt? Dat kan! Trommel je familie, vrienden, collega's of huisdier op, meld je actie aan op onze website en ga vrijdag 15 september de straat op voor een schoonmaakactie. 

Actie aanmelden

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233605 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Nu kijken: zó was Keep it Clean Day in Rotterdam

Het doel van Keep it Clean Day is het schoonmaken van de hele stad in een dag. In Rotterdam wordt daar ieder jaar ruimschoots gehoor aan gegeven. Door scholen, bedrijven en winkeliersverenigingen, door jong én oud.

Lees meer
Verhalen
....

Roosendaalse scholen in actie op Keep it Clean Day

Roosendaal heeft ruim 1200 enthousiastelingen op de been gekregen tijdens Keep it Clean Day. Op basisschool De Wending vormde Keep it Clean Day het startsein voor hun deelname aan …

Lees meer
Verhalen
....