RKBS De Horizon uit Katwijk sorteert PMD-afval

Sinds enkele weken sorteert RKBS De Horizon uit Katwijk PMD-afval. De leerlingen zijn erg enthousiast aan de slag gegaan in de klassen en doen goed hun best.

Op 9 juli 2019 stond de eerste grote schoonmaakactie gepland met groep 7/8. Zij hebben afval geprikt op het schoolplein, in het buitelbos en in de wijk rondom de school. Na de zomervakantie gaan zij verder met grote schoonmaakacties en het PMD-afval scheiden in de klassen.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234378 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Kijken: Nico de hotelportier en een schone Wilhelminapier

True "Als hier een hoop troep ligt en windje 7 komt langs dan waait het weg. En waar komt het terecht? Precies, in het water om ons heen. Mijn filosofie: de oplossing ligt op straat, dus raap het op." Nico's aanpak werkt aanstekelijk: er komen steeds meer mensen ui…

Lees meer
Verhalen
....

"Als ik aan het eind van de dag mijn tas omkiep, komt er een hele hoop afval uit"

True Vriendin links: "Het is schoon in Drunen. Vergeleken met Vlijmen, wat vlakbij Drunen ligt, is Vlijmen wel wat meer trashy. Maar ze zijn het wel aan het verbeteren en dat vind ik po…

Lees meer
Verhalen
....