Recycle Valley maakt Tankenberg schoon

Zaterdag 23 januari heeft Recycle Valley samen met geo-catchers de Tankenberg schoongemaakt. 

Tom Zwerver, stagiair van Recycle Valley begeleidde de groep mensen en deelde grijpstokken en afvalzakken uit om samen de 85 meter hoge heuvel bij Oldenzaal schoon te maken. 

Verrassende opkomst

„Ik ben verrast door het aantal deelnemers”, vertelt Tom. Een groep van zo’n 26 geo-catchers waren afgekomen op de oproep van Recycle Valley. De deelnemers kwamen overal vandaan, Hengelo, Borne, Oldenzaal, Vroomshoop en zelfs Heerenveen.

Over Recycle Valley

Recycle Valley houdt zich bezig met zwerfafval, dat doen ze via educatieprojecten op scholen en schoonmaakacties in de natuur. Er werken er 20 mensen die samen de projecten in buurten, parken en op scholen vormgeven en uitvoeren.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233619 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Grenzeloos zwerfafval rapen

De mensen van RWS Zuid-Nederland hebben samen met collega's van NV De Scheepvaart (Vlaanderen) en medewerkers van Gemeente Eijsden-Margraten de Maasoever in Eijsden, de plaats waar de Maas Nederland binnenkomt, opgeruimd. 50 man, 5 kuub vuilDe actie was 'inter…

Lees meer
Verhalen
....

"We moeten het mooi houden"

“Soms lig ik ’s avonds te piekeren over natuurproblemen en vluchtelingen. Dan wil ik een oplossing bedenken. Mijn moeder zit in de gemeenteraad en ik hoop dat ze mijn oplossingen k…

Lees meer
Verhalen
....