Pssst, gemeente! Promoot nu je actie

Laat aan zoveel mogelijk mensen zien dat jullie je inzetten voor een schonere omgeving op zaterdag 23 maart. 

Gebruik het informatiedocument, de afbeeldingen, banners, poster en het advertentiemateriaal om online en in de (lokale) media te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen.

NB: Als je ingelogd bent, kun je onder de knop 'MIJN ACCOUNT' ook een gepersonaliseerde promokit vinden.

Download het informatiedocument

 
Download en print: A2 poster 

Banner 320px x 100px

Banner 728px x 90px

E-mail header afbeelding

Advertorials A4

DOWNLOAD ADVERTORIAL LIGGEND PDF

download advertorial staand pdf  

Gepersonaliseerde advertorials A4

Ontvang je graag de open bestanden zodat je de LOD 2019 advertorials kunt personaliseren naar eigen wens zoals op de afbeeldingen hieronder? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@nederlandschoon.nl met als onderwerp 'Open bestanden advertorials LOD 2019'. Je ontvangt dan via Wetransfer een zip-bestand waar je direct mee aan de slag kan. 


Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 230598 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Landelijke Opschoondag 2019: iedereen doet mee!

Op zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Hét moment om samen de buurt op te ruimen. Meedoen is vaak hartstikke leuk en is eigenlijk heel eenvoudig. Meld een actie aan of sluit aan bij een actie in jouw buurt. Check de video en doe ook mee.

Lees meer
Verhalen
....

In 3 stappen een actie aanmelden met jouw gemeente

Jouw gemeente doet mee aan de Landelijke Opschoondag wanneer je een actie organiseert waarbij een buurt wordt schoongemaakt. Dat kan met een kleine groep of met een hele grote, je …

Lees meer
Verhalen
....