Pssst, gemeente! Promoot nu je actie

Laat aan zoveel mogelijk mensen zien dat jullie je inzetten voor een schonere omgeving op zaterdag 23 maart. 

Gebruik het informatiedocument, de afbeeldingen, banners, poster en het advertentiemateriaal om online en in de (lokale) media te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen.

NB: Als je ingelogd bent, kun je onder de knop 'MIJN ACCOUNT' ook een gepersonaliseerde promokit vinden.

Download het informatiedocument

 
Download en print: A2 poster 

Banner 320px x 100px

Banner 728px x 90px

E-mail header afbeelding

Advertorials A4

DOWNLOAD ADVERTORIAL LIGGEND PDF

download advertorial staand pdf  

Gepersonaliseerde advertorials A4

Ontvang je graag de open bestanden zodat je de LOD 2019 advertorials kunt personaliseren naar eigen wens zoals op de afbeeldingen hieronder? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@nederlandschoon.nl met als onderwerp 'Open bestanden advertorials LOD 2019'. Je ontvangt dan via Wetransfer een zip-bestand waar je direct mee aan de slag kan. 


Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233593 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Kijken: dit was de Landelijke Opschoondag 2019!

Van Heerenveen tot Veghel en van Zaandam tot Rotterdam: #iedereendeedmee. En dat zag er zo uit: Vanuit het hele land werden er inspirerende supporters-verhalen en foto's ingezonden. Lees en bekijk alle ingezonden verhalen hier. Zet 'm alvast in je agenda!De d…

Lees meer
Verhalen
....

Strijd tegen zwerfafval

Op zaterdag 23 maart stroopten in heel Nederland vrijwilligers de mouwen op voor de Landelijke Opschoondag. Vanuit Vinkeveen Haven werd speciale aandacht aan het opschonen van de V…

Lees meer
Verhalen
....