Pssst bedrijf! promoot nu je actie

Hartstikke goed dat je een Landelijke Opschoondag-actie hebt aangemeld met jouw bedrijf. Op naar de volgende stap: zoveel mogelijk mensen laten zien dat jullie je inzetten voor een schonere omgeving op zaterdag 23 maart. 

Gebruik de afbeeldingen, poster en het informatiedocument om online en in de (lokale) media te laten zien en horen dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen. 

Download het informatiedocument

 
Download en print: A2 poster 

Banner 320px x 100px

Banner 728px x 90px

E-mail header

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229640 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

Zó kwamen bedrijven in actie tijdens de Landelijke Opschoondag 2018

Onder dit recordaantal deelnemers waren ook veel bedrijven. Bekijk deze video van 2018: Zet 'm alvast op de agenda: Landelijke Opschoondag 2019Op zaterdag 23 maart 2019 vindt de 1…

Lees meer
Verhalen
....