Pssst, gemeente! Promoot nu je actie

Hartstikke goed dat jouw gemeente meedoet met de Landelijke Opschoondag. Op naar de volgende stap: zoveel mogelijk mensen laten zien dat jullie je inzetten voor een schonere omgeving op 24 maart.

Gebruik het informatiedocument, de afbeeldingen, posters en het advertentiemateriaal om online en in de (lokale) media te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen.

Download het informatiedocument

 
Download en print: A2 poster 

Afbeelding nieuwsbericht

Banner 320 X 100

Banner 728 X 90

Afbeelding header e-mail

Download advertorial PDF liggend 

Download advertorial PDF staand

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229286 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Zó kwamen gemeenten in actie tijdens de Landelijke Opschoondag 2018

Onder dit recordaantal deelnemers waren ook veel gemeenten. Bekijk deze video van 2018: zet 'm alvast op de agenda: Landelijke Opschoondag 2019 Op zaterdag 23 maart 2019 vindt de 17e editie van de Landelijke Opschoondag plaats. Zet 'm alvast op de agenda in j…

Lees meer
Verhalen
....

In oktober gaan we plastic flesjes te lijf!

In oktober gaat daarom een nieuwe campagne van start die zich op zwerfafval richt, en in het bijzonder op plastic flesjes. Met opvallende oranje afvalbakken, die alleen voor plasti…

Lees meer
Verhalen
....