Pak je kans! Doe mee aan een modeshow van Schueller De Waal

Op vrijdag 6 September 2019 organiseert ontwerpduo Schueller De Waal tijdens de Amsterdam Fashion Week SDW Litter 2.0. Dit is een collaboratief schoonmaakinitiatief die zij onlangs presenteerde in Parijs tijdens de Haute Couture Week.

Nu is homebase Amsterdam aan de beurt en jij kunt meedoen. Op 6 september wordt de Albert Cuyp opgeruimd door middel van een wervelende modeshow. Daarvoor is Schueller De Waal op zoek naar een diverse groep vrijwilligers. Mannen en vrouwen van verschillende leeftijden die hun modecollectie willen dragen en gaan schoonmaken tijdens de show op de Amsterdam Fashion Week.

Help jij mee om de Albert Cuyp ‘sparkling clean’ te maken?
Ben jij onder de 1.80 m en wil je Schueller De Waal ondersteunen in hun missie om mode in te zetten als tool om verandering te brengen? Geef je dan op. Stuur een e-mail naar info@schuellerdewaal.com en wie weet steel jij de show op 6 september!

Over Schueller De Waal
[NL tekst volgt nog]
#cleaningismorethanaseasonaltrend

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235932 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"In Arnhem heb ik minder last van zwerfafval"

"Ik woon in Arnhem, maar heb ook een kamer in Zeist voor mijn studie. In Arnhem heb ik minder last van zwerfafval. Daar woon ik echt in een wijkje waar veel gezinnen wonen en ligt er vaak helemaal niets. Dat is heel fijn! Ik merk met sigaretten dat ik wel makk…

Lees meer
Verhalen
....

"Als ik in de natuur ben, raap ik wel dingen op"

"In de stad merk ik dat ik niet zo snel iets opraap van de grond. Ik vind dat de gemeente dat voldoende bijhoudt. Dat vind ik ook erg goed aan Nederland: over het algemeen kan je z…

Lees meer
Verhalen
....