Nu kijken: zó was Keep it Clean Day in Rotterdam

15 september - zo tegen het begin van de avond - lag Rotterdam er schoner bij dan ooit. Maar liefst 13.000 Rotterdammers waren die dag met schoonmaakspullen de straat opgegaan. Meer dan ooit, en dat maakte Keep it Clean Day een enorm succes.

Het doel van Keep it Clean Day is het schoonmaken van de hele stad in een dag. In Rotterdam wordt daar ieder jaar ruimschoots gehoor aan gegeven. Door scholen, bedrijven en winkeliersverenigingen, door jong én oud.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233600 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Roosendaalse scholen in actie op Keep it Clean Day

Roosendaal heeft ruim 1200 enthousiastelingen op de been gekregen tijdens Keep it Clean Day. Op basisschool De Wending vormde Keep it Clean Day het startsein voor hun deelname aan de pilot Schoon Belonen. Basisschool De Rietgoor gebruikte Keep it Clean Day als…

Lees meer
Verhalen
....

Scholieren winnen met swingende prullenbak

De vijf leerlingen uit Erichem bedachten de unieke Cornelis Prullenbak zelf, en werkten het idee uit met de opa van Koen. Omdat ze met hun idee de prijsvraag wonnen, werd de prulle…

Lees meer
Verhalen
....