Medewerkers Fortuin: "Dit zou iedere week een half uurtje moeten!"

Fortuin levert meestal lekkere pepermuntjes. Maar gisteren leverde Fortuin óók een hele mooie bijdrage aan de Landelijke Opschoondag.

"Het was een leuke, gezellige en zeer productieve middag," aldus Helga Oosterkamp van Fortuin. "We waren echt verbaasd hoeveel rommel je tegenkomt als je daar bewust mee bezig bent. De zakken waren snel gevuld."
 

 

"Aan het eind van de dag hebben we samen geconcludeerd dat als iedereen elke week een half uurtje met een vuilniszak zijn eigen buurt door zou gaan, dat dat al een hele goede bijdrage zou zijn!"

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233605 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Voor in de agenda! Datum Landelijke Opschoondag 2018

de Landelijke Opschoondag 2018 is op...  Tromgeroffel... Zaterdag 24 maart. Hou die datum dus alvast vrij in je agenda! En vraag je buren, familie, vrienden, collega's en je sportclub om hetzelfde te doen.  Maarreh... hoe was het dit jaar ook alweer? De Landel…

Lees meer
Verhalen
....

Landelijke Opschoondag vormt aftrap tentoonstelling Poepgoed/Scheid Goed

Voor deze gelegenheid trokken 30 kinderen door de omgeving van het museum om al het zwerfvuil op te ruimen. Dat deden ze geweldig! De kinderen werden dan ook beloond voor hun gewel…

Lees meer
Verhalen
....