Martin Gaus Hondenschool maakt schoon

De Martin Gaus Hondenschool uit Zoetermeer zette voor de Landelijke Opschoondag speciale schoonmaakwandelingen uit. 

Drie routes
In totaal waren er drie verschillende wandelingen uitgezet voor de deelnemers, elk tussen de 2 en 3 kilometer. Na afloop van de wandeling ontvingen deelnemers, tegen inlevering van een vuilniszak met zwerfafval, een goodiebag als dank.

Schone parken
"Wij doen mee aan de Landelijke Opschoondag omdat we ons ergeren aan het vele zwerfafval in het Westerpark. Via de wandelingen zetten we ons in om het park zwerfafval vrij te maken. Iets wat natuurlijk ook altijd op eigen initiatief kan. Wandelen in een schoon park is immers veel leuker!" vertelt Edwin Kuit, eigenaar en hoofdinstructeur. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234132 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Schoon zou gewoon moeten zijn"

True "Het schoon houden van je eigen omgeving zou eigenlijk gewoon moeten zijn. Helaas is dat niet zo. Jammer, want Almere is zo mooi. Ik ga er elke dag met mijn hondje op uit en dan neem ik een afvalzak en emmer mee. Per week haal ik ongeveer 5 of 6 zakken afval u…

Lees meer
Verhalen
....

"Wij helpen het hier schoonmaken"

True “Ik kom uit Eritrea en ben nu 5 maanden in Nederland. Met een groep mannen uit het asielzoekerscentrum De Koepel in Arnhem helpen wij het hier schoon te maken!” Ewalm, Drielse Rijn…

Lees meer
Verhalen
....