Maar liefst 2400 deelnemers in Oosterhout

In Oosterhout kan de Landelijke Opschoondag op wel heel veel enthousiasme rekenen. De oplossing? Een heuse opschoonwéék.

In Oosterhout is het animo voor de Landelijke Opschoondag erg groot. Omdat niet alle enthousiaste opschoners op 25 maart aan de slag kunnen, organiseert Oosterhout daarom van 20 t/m 26 maart een heuse opschoonweek. Op dit moment hebben zich maar liefst 2400 deelnemers aangemeld. Zeker voor een stad met 50.000 inwoners vinden we dat een ontzettend indrukwekkend aantal. We wensen Oosterhout dan ook héél veel succes deze week! 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233600 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Voor in de agenda! Datum Landelijke Opschoondag 2018

de Landelijke Opschoondag 2018 is op...  Tromgeroffel... Zaterdag 24 maart. Hou die datum dus alvast vrij in je agenda! En vraag je buren, familie, vrienden, collega's en je sportclub om hetzelfde te doen.  Maarreh... hoe was het dit jaar ook alweer? De Landel…

Lees meer
Verhalen
....

Landelijke Opschoondag vormt aftrap tentoonstelling Poepgoed/Scheid Goed

Voor deze gelegenheid trokken 30 kinderen door de omgeving van het museum om al het zwerfvuil op te ruimen. Dat deden ze geweldig! De kinderen werden dan ook beloond voor hun gewel…

Lees meer
Verhalen
....