Maak nu kans op een uniek strandlaken

Natuurlijk moeten onze Nederlandse stranden er op hun schoonst bij liggen dit jaar. Maar jij ook! Daarom verloten we tijdens de Schoonste Stranden Verkiezing iedere dag 2 unieke Wat een schoonheid-strandlakens.

Wil je kans maken op zo'n geweldig strandlaken? Stem dan nu op jouw favoriete, schoonste strand en meld je meteen even aan voor onze nieuwsbrief. 

Direct stemmen

Heb je al op jouw schoonste strand gestemd maar ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Dan kun je je hier opgeven voor onze nieuwsbrief. Je maakt dan automatisch kans op een strandlaken. En je blijft maandelijks op de hoogte van de leukste nieuwtjes van en voor Supporters van Schoon!

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Terugkijken: de uitreiking van de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

Want, zo bleek die middag, het gaat hartstikke goed met het schoon op de Nederlandse stranden. Er wordt veel energie in schoon gestoken door gemeenten, paviljoenhouders en badgasten. En dat is te zien .  Was je er niet bij? Bekijk de video hieronder voor een i…

Lees meer
Verhalen
....

Desiree gaat naar zee

Inmiddels is de verkiezing afgelopen (Oostkapelle won de prijs voor het Schoonste Strand) en hebben we óók een gelukkige winnaar van het weekend weg getrokken. Desiree van den Aker…

Lees meer
Verhalen
....