Vreeswijk veel schoner

In Vreeswijk, gemeente Nieuwegein, kwamen 40 enthousiaste vrijwilligers in actie om om hun wijk schoon te maken. 

De vrijwilligers maakten de straat, bermen en het water van de Oude Sluis schoon. "Het is deze keer ook gelukt om de wijk Zandveld hierin mee te nemen. Naast bewoners, Zappers en vrijwilligers van de organiserende Activiteitengroep Vreeswijk hebben ook vrijwilligers van de hengelsportvereniging De Vaart/Poscar, Wijkbedrijf Utrecht en duikers van Totally Bubbels meegeholpen", vertelt Kees Laagland van de Activiteitengroep. 

Broodjes en bruinebonensoep

"De deelnemers werden voorzien van koffie en broodjes door Dagwinkel Vreeswijk en Broodje Kaas Vreeswijk en heerlijke bruinebonensoep van de lokale slager 'Uw Slager Post'. Klasse van deze ondernemers met deze vorm van maatschappelijke betrokkenheid," meldt Kees. 

Activiteitengroep Vreeswijk

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Schoon zou gewoon moeten zijn"

"Het schoon houden van je eigen omgeving zou eigenlijk gewoon moeten zijn. Helaas is dat niet zo. Jammer, want Almere is zo mooi. Ik ga er elke dag met mijn hondje op uit en dan neem ik een afvalzak en emmer mee. Per week haal ik ongeveer 5 of 6 zakken afval u…

Lees meer
Verhalen
....

"Wij helpen het hier schoonmaken"

“Ik kom uit Eritrea en ben nu 5 maanden in Nederland. Met een groep mannen uit het asielzoekerscentrum De Koepel in Arnhem helpen wij het hier schoon te maken!” Ewalm, Drielse Rijn…

Lees meer
Verhalen
....