Supporters bedankt!

De 14e editie van de Landelijke Opschoondag was een groot succes! Meer dan 100.000 Nederlanders kwamen in actie voor een schone buurt. 

Aanstekelijke acties door het hele land

Op 1.500 locaties zijn opschoonacties gehouden. Tommy Kleyn maakte met ongeveer 100 man de oevers van de Rotterdamse Schie schoon. De jarige Bredase Stephanie van Heel hield een schoonmaakfeestje met vrienden en familie. En in Hengelo stak een groep enthousiaste jongens en meisjes de handen uit de mouwen voor een schone buurt. Ook veel bedrijven kwamen in actie, zoals Plus, Albert Heijn, Domino’s Pizza, Connexxion en Center Parcs.

Ga voor leuke verhalen en foto’s naar de Landelijke Opschoondag pagina.

Deel je schoonmaaksucces

Heb je zelf een leuk verhaal over of foto’s en filmpjes van je opschoonactie? Mail ze dan naar info@supportervanschoon.nl. Of deel ze met ons via sociale media. Vergeet dan niet de Landelijke Opschoondag hashtag: #LOD2016 in je berichten te zetten. Zorg wel dat je het bericht ‘openbaar’ deelt, anders zien wij het niet.

Meer weten?

Kijk het onderstaande filmpje of op NederlandSchoon.nl

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233600 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Schoon zou gewoon moeten zijn"

"Het schoon houden van je eigen omgeving zou eigenlijk gewoon moeten zijn. Helaas is dat niet zo. Jammer, want Almere is zo mooi. Ik ga er elke dag met mijn hondje op uit en dan neem ik een afvalzak en emmer mee. Per week haal ik ongeveer 5 of 6 zakken afval u…

Lees meer
Verhalen
....

"Wij helpen het hier schoonmaken"

“Ik kom uit Eritrea en ben nu 5 maanden in Nederland. Met een groep mannen uit het asielzoekerscentrum De Koepel in Arnhem helpen wij het hier schoon te maken!” Ewalm, Drielse Rijn…

Lees meer
Verhalen
....