Biddinghuizen schoon!

Meer dan 20 enthousiaste vrijwilligers stonden om half 10 bij het Koetshuis klaar om met de door de gemeente geleverde prikstok en vuilniszak aan de slag te gaan. In twee uur tijd werd er geprikt en geraapt met als oogst een kar vol met afval.

"Afgelopen zaterdag was er weer de Nationale Opschoondag. Het wijkteam van Biddinghuizen, die de organisatie hiervoor op zich had genomen, was zeer verrast toen er meer dan 20 enthousiaste vrijwilligers om half 10 bij het Koetshuis klaar stonden om met de door de gemeente geleverde prikstok en vuilniszak aan de slag te gaan. In twee uur tijd werd er geprikt en geraapt met als oogst een kar vol met afval. Het blijft triest dat er mensen zijn die oude banden, stoelen, kinderledikant, box etc. blijven dumpen in de bosrand."

"De Fruithof heeft met de bewoners van die straat hun eigen gedeelte voor hun rekening genomen. Als wijkteam moedigen we deze bewonersinitiatieven enorm toe. Vele handen maken immers licht werk." 

"In het kader van deze opschoonactie zullen deze week ook een aantal groepen van de basisscholen uit ons dorp met de prikstok en vuilniszak het centrum onder handen nemen. Namens het wijkteam willen we iedereen die heeft meegewerkt hartelijk bedanken. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat het dorp het gehele jaar zo schoon blijft!"

Bron: Het wijkteam van Biddinghuizen

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233619 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ede schoon!

Beste Nederland Schoon,We waren afgelopen week verbaasd en verrast dat we een taart gewonnen hadden - we wisten niet eens dat we daar kans op maakten. Het was een leuke opsteker vo…

Lees meer
Verhalen
....