Naomi Soeters

"Zelf probeer ik mijn steentje bij te dragen door altijd zwerfafval op te pakken en mijn eigen afval netjes te scheiden...Verder heb ik een blog waarbij ik dit jaar 365 dagen lang, elke dag wat positiefs doe. De landelijke opschoondag was voor mij de actie van dag 87," zegt Naomi Soeters. 

"Ik heb meegedaan aan de landelijke opschoondag.Wat fijn dat Supporter van Schoon dit alles tot zo'n groot succes maakt en dat we samen de wereld stukje bij beetje schoner maken! Ga zo door!"

Positieve actie

"Zelf probeer ik mijn steentje bij te dragen door altijd zwerfafval op te pakken en mijn eigen afval netjes te scheiden...Verder heb ik een blog waarbij ik dit jaar 365 dagen lang, elke dag wat positiefs doe. De landelijke opschoondag was voor mij de actie van dag 87. Ik hoop altijd mijn lezers aan te kunnen sporen ook schoon bezig te zijn door zelf het goede voorbeeld te geven en een Supporter van Schoon te zijn."

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233642 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ede schoon!

Beste Nederland Schoon,We waren afgelopen week verbaasd en verrast dat we een taart gewonnen hadden - we wisten niet eens dat we daar kans op maakten. Het was een leuke opsteker vo…

Lees meer
Verhalen
....