LEK(ker) SCHOON

Succesvolle opruimactie langs de oevers van de Lek. Met maar liefs 65 vrijwilligers is er schoongemaakt op een ietwat regenachtige maar toch hele gezellige morgen!

Om 9.00 startte de vuilruimactie in Theeschenkerij Watertanden in Jaarsveld met koffie, thee, limonade en wat lekkers. Maar liefst 40 kinderen en volwassenen van Scouting Lopik en 25 vrijwilligers uit de omgeving waren aanwezig om de uiterwaarden langs de Lek schoon te maken. Vanaf Jaarsveld tot het 'oude veer', richting Uitweg en vanaf het 'oude veer' tot en met 'de Bol' zijn de oevers van de rivier schoongemaakt. Na afloop stonden de volle vuilniszakken verzameld langs de dijk om opgehaald te worden. Soep met hele lekkere broodjes, stonden klaar in de Theeschenkerij. Een gezellige afsluiting van een nuttige maar vooral ook leuke morgen in een prachtig gebied! Super geregeld door de vrijwilligers en de gemeente Lopik.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233605 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ede schoon!

Beste Nederland Schoon,We waren afgelopen week verbaasd en verrast dat we een taart gewonnen hadden - we wisten niet eens dat we daar kans op maakten. Het was een leuke opsteker vo…

Lees meer
Verhalen
....