Schoonmaken met Welpjes

In Drachten maakten Albert Heijn medewerkers schoon met welpjes van de plaatselijke scouting.

Het Albert Heijn filiaal aan het Kiryat Onoplein in Drachten sloeg voor de Landelijke Opschoondag de handen ineen met de plaatselijke scouting. Welpjes, scouts in de leeftijd van 6 tot 10 jaar, hielpen Albert Heijn medewerkers onder andere door: de omgeving rondom de winkel ( de straat, speeltuin en bosjes), het parkeerterrein, de aanlooproute vanuit het centrum en de plek waar klanten hun boodschappen inpakken schoon te maken.

“Sommige welpjes hielpen zelfs boodschappen inpakken. Dat vonden de klanten erg leuk. Als dank voor hun inzet kregen alle scouts een goed gevuld lunchpakket. En we sponsoren het scoutingweekend met spelmateriaal en eten. Het was ontzettend leuk om met ze samen te werken. We kunnen niet wachten om volgend jaar weer samen de straat op te gaan,” aldus Maaike Hamoen (teamleider Verkoop).

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ede schoon!

Beste Nederland Schoon,We waren afgelopen week verbaasd en verrast dat we een taart gewonnen hadden - we wisten niet eens dat we daar kans op maakten. Het was een leuke opsteker vo…

Lees meer
Verhalen
....