Doe mee met de Landelijke Opschoondag 2016!

Op zaterdag 19 maart, tijdens de Landelijke Opschoondag, worden er in het hele land leuke opschoonacties gehouden. Doe mee en meld jouw actie aan.

Meedoen is eenvoudig

Als je op zaterdag 19 maart je eigen omgeving schoonmaakt, dan doe je al mee aan de Landelijke Opschoondag. Maar, samen schoonmaken is gezelliger. Trommel bijvoorbeeld je buren, kinderen, sportclub of bewonersvereniging op voor een gezamenlijke schoonmaakactie. Maak het zo gek als je zelf wilt.

Zó doe je mee

  • Meld je aan als Supporter van Schoon
  • Organiseer een schoonmaakactie
  • Meld hem aan op deze website 


Heb je geen tijd om zelf een actie te organiseren? Geen nood. Kijk dan welke acties bij jou in de buurt zijn en sluit aan.

Bestel Supporter van Schoon materialen

In onze webshop vind je alle materialen die je nodig hebt voor een schoonmaakactie. Tip: Na het aanmelden van een actie kun je sommige artikelen gratis bestellen. 

Deel je acties

We vinden het leuk om te zien en horen wat Supporters van Schoon doen tijdens de Landelijke Opschoondag. Deel berichten over jouw opschoonacties tijdens de Landelijke Opschoondag via Facebook en Twitter

Je kunt ons vinden op Facebook en Twitter. Wil je tijdens de Landelijke Opschoondag meepraten via social media, gebruik dan de hashtag #LOD2016. 

Heb je geen Facebook of Twitter? Stuur dan je foto's en filmpjes naar info@nederlandschoon.nl. Wie weet zie jij jouw verhaal dan terug op onze website. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233593 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Schoonmaakactie D-jongens HV Bleiswijk beloond met extra zaalruimte voor training

Voor het dit weekend écht slecht weer werd, hadden de jongens uit de D-teams van Hockey Vereniging Bleiswijk hun buit al binnen. Op zaterdagochtend maakten zij het terrein rondom de velden schoon. Aangestuurd en geholpen door hun coaches vlogen de jongens ener…

Lees meer
Verhalen, Lansingerland

Mariaschool in Wateringen de straat op tegen vuil!

Groep 6b van de Mariaschool in Wateringen heeft een opruimactie gehouden om de school. En de leerlingen hebben er zelf een artikel over geschreven. Wat een goed idee! Deze plaatst …

Lees meer
Verhalen, Westland