Lelyblank

Eigenlijk was "Cleanup Day" op zaterdag 15 september,maar ik heb de actie een dag eerder gedaan. Vanaf mijn flat ben ik al rapend naar de steiger van de boot Medemblik/Enkhuizen gelopen met zak en grijper. Op de dijk en beneden bij de hoek van de parkeerplaats Zuiderdijkweg ben ik naar beneden gegaan om langs het IJsselmeer verder te rapen. Er lagen o.a. blikjes, glas, touw,lege kleine (wiet)zakjes,dopjes van plastic en bier, klein spul van kunststof,oud hout. Waarschijnlijk ligt er nog wel veel meer, maar vanwege de begroeiing ruim ik dat een andere keer op. Langs het hek bij de oprit van de parkeerplaats vond ik ook 3 cans: dat schiet lekker op om een zak vol te krijgen! Omdat ik trek kreeg van het opruimen, heb ik thuis 2 broodjes met gebakken eieren gegeten. Daarna ben ik verder gaan rapen en na de derde zak vuil, vond ik het mooi geweest.

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 232813 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Houd de Campus schoon en leefbaar

Met deze ongeveer 25 mensen hebben we de opkomst waarop we rekenden en nadat we geëindigd waren kwam er nog een enkeling die nog zelfstandig wat wou gaan prikken en heeft de dag er…

Lees meer
Verhalen
....