Albert Heijn doet mee aan de Landelijke Opschoondag! Jouw filiaal toch ook?

Albert Heijn zet zich al jaren enthousiast in tijdens de Landelijke Opschoondag. In de eerste plaats omdat meedoen ontzettend leuk is. Het kost niet veel tijd, het levert een schone buurt en dankbare buurtbewoners op én het is vaak heel gezellig. Bovendien geef je als AH-filiaal een prachtig signaal af.

Op 25 maart organiseert NederlandSchoon alweer de 15e Landelijke Opschoondag. Dat betekent dat in heel Nederland gemeenten, buurtbewoners én bedrijven de straat opgaan om zwerfafval aan te pakken en zo aandacht voor een schonere buurt te vragen. Daar doet jouw filiaal toch ook aan mee?

Zo doe je mee

1. Meld een schoonmaakactie aan

Door online een schoonmaakactie aan te maken, zet je jouw AH filiaal letterlijk op de kaart. Dat kan in een paar klikken en is heel eenvoudig. Het thema van de Landelijke Opschoondag is dit jaar 'Eén buurt, één missie'. De uitdaging is dan ook om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om mee te doen. Dat kunnen medewerkers zijn, maar ook klanten of buurtbewoners. Door online een actie aan te maken, laat je al deze mensen zien dat je een actie organiseert en dat ze welkom zijn om mee te doen. Ook kun je makkelijk informatie delen over de actie. Zoals de locatie, de tijd en hoe laat er koffie met wat lekkers klaarstaat. 

Let op! Wij hebben tijd nodig om je aanmelding te verwerken. Meld je daarom aan vóór 28 februari.

Direct een actie aanmaken

2. Ontvang gratis materialen

Zodra je de actie van jouw filiaal hebt aangemeld, ontvang je automatisch een gratis schoonmaakpakket met handschoenen en vuilniszakken via het distributiecentrum van Albert Heijn. Ook stelt NederlandSchoon promotiematerialen beschikbaar. Die bestel je na het aanmelden van je actie gratis via onze webshop.

3. Motiveer zoveel mogelijk deelnemers met onze promokit

Als filiaalhouder heb je genoeg aan je hoofd. Daarom ontvang je begin maart van ons een gepersonaliseerde, digitale promokit. Deze promokit bevat o.a. beeldmateriaal, een persbericht, een gepersonaliseerde video en gepersonaliseerde Facebook- en Twitterberichten. Kortom alles wat je nodig hebt om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om óók aan jouw actie mee te doen.

Laat je horen!Natuurlijk wil je zoveel mogelijk klanten, omwonenden én medewerkers laten zien dat jouw filiaal zich inzet voor een schonere buurt. Deel daarom je actie op TwitterFacebook of Instagram met hashtag #LOD2017. Heb je geen Facebook of Twitter? Je kunt je foto's en filmpjes ook naar info@nederlandschoon.nl mailen. 

 We hopen op veel mooie acties en wensen je alvast veel succes en plezier!

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234136 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Schoon zou gewoon moeten zijn"

True "Het schoon houden van je eigen omgeving zou eigenlijk gewoon moeten zijn. Helaas is dat niet zo. Jammer, want Almere is zo mooi. Ik ga er elke dag met mijn hondje op uit en dan neem ik een afvalzak en emmer mee. Per week haal ik ongeveer 5 of 6 zakken afval u…

Lees meer
Verhalen
....

"Wij helpen het hier schoonmaken"

True “Ik kom uit Eritrea en ben nu 5 maanden in Nederland. Met een groep mannen uit het asielzoekerscentrum De Koepel in Arnhem helpen wij het hier schoon te maken!” Ewalm, Drielse Rijn…

Lees meer
Verhalen
....