Schone Koningsdag op Amsterdam Amstel

Speciaal voor Koningsdag hebben we met de NS en gemeente Amsterdam een schoonmaakactie georganiseerd om de pleinen van station Amsterdam Amstel zo schoon mogelijk te houden.

Aan de schoonmaakactie was ook een leuke social media actie verbonden. Op de pleinen bij Amsterdam Amstel kon je met ons fotobord op de foto als Willem-Alexander en Máxima. Door op de foto te gaan  als Willem-Alexander en Máxima en deze via Facebook, Twitter of Instagram met #supporterschoon te delen maakte je kans op een 'Koningsmaal'. 

Bekendmaking winnaar

De leukste foto's vind je op de Supporter van Schoon Facebook pagina. De winnaar van de Koningsdag-actie maken wij XXX bekend.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229307 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

Van Schoon Belonen naar een Afvalvrije basisschool en sportvereniging

De gemeente wil de bewustwording over het voorkomen van (zwerf)afval bij basisscholen en sportverenigingen verder vergroten door afvalscheiding en afvaleducatie te stimulere…

Lees meer
Verhalen, Westland