Schone Koningsdag op Amsterdam Amstel

Speciaal voor Koningsdag hebben we met de NS en gemeente Amsterdam een schoonmaakactie georganiseerd om de pleinen van station Amsterdam Amstel zo schoon mogelijk te houden.

Aan de schoonmaakactie was ook een leuke social media actie verbonden. Op de pleinen bij Amsterdam Amstel kon je met ons fotobord op de foto als Willem-Alexander en Máxima. Door op de foto te gaan  als Willem-Alexander en Máxima en deze via Facebook, Twitter of Instagram met #supporterschoon te delen maakte je kans op een 'Koningsmaal'. 

Bekendmaking winnaar

De leukste foto's vind je op de Supporter van Schoon Facebook pagina. De winnaar van de Koningsdag-actie maken wij XXX bekend.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Opruimactie Torflang

Zaterdagochtend 13 april vond een opschoonactie in de Torflang plaats. Onder begeleiding van Lefier, Sedna, Buurtsupport, Area, EOP Angelslo en de gemeente ging men met een prikstok en vuilniszak in de hand op zoek naar zwerfafval.

In gesprek met inwoners

De ops…

Lees meer
Verhalen, Emmen

EMMEN ZET EXTRA STAP ALS FOCUSGEMEENTEOp 5 maart vond er in Emmen een bedankavond plaats voor lokale Supporters van Schoon. De avond werd aangegrepen om ook af te trappen als focusgemeente van het Gemeenteprogram…

Lees meer
Verhalen, Emmen